Etichete

Anticariat (1) Carti (1) Muzica (1)

duminică, 6 februarie 2011

Avem carti bune .

Joe Abercrombie face parte din noul val de scriitori alaturi de Scott Lynch , Chris Wooding , Patrick Rothfuss s.a.m.d. ale caror carti , din genul fantasy , au fost extraordinar de bine primite de catre critici si publicul larg . Subiectul il reprezinta Best Served Cold si The Heroes . Desi nu le-am citit ( inca ) vreau sa va vorbesc despre ele , dar , evident , nu din punct de vedere literar ci despre cum arata . Pentru ca merita .
Best Served Cold si The Heroes sunt 2 romane stand-alone plaste in acelasi univers ca si trilogia First Law . Aparute amandoua la Gollancz , cu un avans de un an si ceva pentru BSC , ambele carti inspira calitate . De la binding , hardcovere foarte robuste , calitatea hartiei , lay-out , pana la design-ul supracopertilor , aceste carti inspira profesionalismul cu care au fost produse . Supracopertile sunt din hartie filigranata , iar cover-design-ul il reprezinta harta universului , pe care o regasim si in interior . Desi supracoperta interioara de la Best Served Cold e din hartie presata ( cartonata ) ,  Gollancz a imbunatit acest aspect pentru The Heroes si hartia este plastificata . Absolut superb . Alaturi de graphic design-ul cartilor lui Alastair Reynolds aceste 2 volume tin capul de afis in materie de grafica .
Primul parte a trilogiei First Law a aparut deja la editura Nemira si sunt sigur ca vor fi publicate si celelalte 2 volume .





Un must-read , indiferent daca sunt pasionati de SF , horror ( desi e bloody ) sau pur si simplu va plimbati prin mai multe genuri literare si doriti o lectura antrenanta .

2 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari pt. achizite :D

bonzo spunea...

Merci . La fel . :D